6 Kasım 2012 Salı

AYAKKABI TAŞIMA ÇANTASI



Organizatörleri oldum olası sevmişimdir. Neyi organize ettiğinin pek bir önemi yoktur benim için yeterki kullanışlı olsun. Aşağıdaki ayakkabı taşıma/saklama çantası çok güzel düşünülmüş ancak bu tür organizatörlerin çoğu elinize geçtiğinde beklediğiniz gibi olmuyor. Neden mi ?? Benin yakındığım konulardan biri bu tarz organizatörlerin çok basit malzemler kullanıp yapılması, hatta bazılarında garip bir plastik kokusunun olması. Alıyor muyum ? Evet. Kesinlikle iş görüyor ama göz yanılmalarına dikkat etmek de lazım. Aşağıdaki resime baktığımızda 6 tane ayakkabı konuldugu görülüyor.



 Benim minicik ayakkabılarım (34.5) 6 tanesi zorla sıkıştırılıyor. Özellikle topuklu ayakkabı ise koyacaklarınız siz onu şimdiden 5 veya 4 olarak düşünün derim ben..
Birde çanta resimdeki kadar düz durmuyor ince malzeme kullanıldığı için koyduğunuz ayakkabılara göre şekil alıyor...Bunun yanında olumlu yanları fermauralı oluşu, tozu içeri geçirmeyişi, ayakkabılar çıktıktan sonra ürünün yer kaplamaması katlanıbilir olması hafifliği, seyahatler için kullanışlı olması...
Bulduğum en uyguna satan site bu http://www.indirdik.com/Shoe-Tote-Tasinabilir-Ayakkabi-Cantasi#2  Gerçekten bu fiyata denemeye değer =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder